Alexandra Vassillou

Alexandra Vassillou

L’Alexandra Vassiliou és treballadora de processos, facilitadora i formadora de gestió de conflictes i treballadora comunitària.

Va estudiar Enginyeria Agrícola (especialització en Economia Agrícola) a la Universitat Agrícola d’Atenes, i està formada en Teoria de Sistemes i la seva aplicació a les Ciències Humanes per l’Institut Anthropos d’Atenes. Més tard es va formar en Treball de Processos al Process Work Insitute (Oregon, EEUU) obtenint el Diploma, i completà els seus estudis en Psicologia Social, obtenint el Doctorat en Psicologia Social al Union Institute (Ohio, EEUU). Viu a Grècia i treballa a nivell local i internacional.

És membre fundadora del ProcessWork Hub a Atenes i col·labora amb organitzacions públiques i privades, així com amb ONGs, escoles i universitats. Forma part dels programes de formació en Treball de Processos a Atenes, Bratislava i Barcelona.

Està especialment interessada en les experiències humanes i com aquestes s’expressen a través del cos, dels somnis i de les relacions, així com les connexions que es creen entre canvi personal i sociopolític.

www.processworkhub.gr | www.processwork.gr | avassiliou@gmail.com

 

2018-01-23T19:26:52+00:00